Industriportar för industri och företag

crawford_logo_preview

Personlig kontakt:
070-321 55 55

Vi har levererat och installerat mer än 350 industriportar i Mälardalen och kan snabbt ta fram förslag och priser för exempelvis din fastighet eller butikslokal.

Industriportar för ditt företag

Industriportar är en dominerande del av fasaden på företag, fabriker, kommersiella lokaler och lager. Gemensamt för dessa användningsområden är de höga kraven på driftsäkerhet och säkerhet. Normstahl  industriportar från Entrematic erbjuder dig moderna produkter med imponerande funktioner som uppfyller även de mest skiftande krav och bidrar till god driftsekonomi.

Lösningar för speciella krav

Vi vet exakt vilka krav som ställs på entréer och dörrlösningar till en tillverkningsenhet. Våra takskjutportar har utformats speciellt för industriell verksamhet och kan konfigureras i en rad olika öppnings lösningar ifrån vertikal lyft till låglyfts montage.

Robust, hållbar, ekonomisk

Våra industriportars långa livslängd ger ditt företag en annan fördel: produktionen och logistiken kommer under de kommande åren bara att avbrytas för underhåll och byten vid ytterst sällsynta tillfällen. Du kan räkna med tillförlitligheten hos en Normstahl industriport från Entrematic.